torsdag 11 december 2008

Snälla, snälla, snälla


0
0
0
Fick ett mejl i går där det bland annat stod så här:
0
....... brukar jag kolla din blogg oftast hinner jag bara snabbläsa bastmattan. Då vet jag ialla fall att du lever ;-). Idag såg jag att du hänvisat till Pro captu lectoris den 6 december, den kollar jag annars bara ibland eftersom du inte verkar skriva så ofta där. Snälla, snälla, snälla du, kan du inte alltid hänvisa dit från bastmattan när du skriver där så att jag inte missar något.
0
Eftersom jag nyss skrivit ett inlägg på bokbloggen så berättar jag det nu.

2 kommentarer:

  1. Kikar runt på dina bloggar! Mycket intressanta! Vilken är din huvudblogg? Eller är alla "lika"?

    Ha en jätteskön helg!

    SvaraRadera
  2. Välkommen kära Lady,
    Så trevligt att få besök!
    Du sätter fingret på en öm punkt - jag har också funderat över vad som ska vara vad bland mina bloggar. Jag hade inte alls för avsikt att börja blogga, men så var det så många som ville läsa min tankeböcker från åren jag vistades mer på sjukhus än hemma att jag la' ut det mesta av dem som en blogg och när jag ändå var i farten la' upp de andra svenska bloggarna. Pro captu lectoris är tänkt som en bokblogg - problemet är bara att jag varken har haft tid eller ork att läsa när jag bloggar! Så fick mina engelskspråkiga vänner nys om att jag bloggade och ville ha en engelsk blogg - jag stretade emot ett par månader... Nyligen tänkte jag klippa ned bastmattan eftersom de flesta svenskarna ändå läser den engelska och det inte känns kul att skriva detsamma på två språk, men så många protesterade att jag fortsatte.
    En lång förklaring men jag har fortfarande inte svarat på din fråga! Bastmattan har väl blivit nå'n slags huvudblogg på svenska - och nu se'n Mette bad mig länka där när jag skriver på bokbloggen så känns det ännu mer som huvudbloggen. Den engelska har väl ungefär samma status som bastmattan, särskilt som jag fått så många nya vänner i världen som läser den.
    Det är så himla roligt båda att skriva och att läsa andras bloggar men som du sa' häromdagen så är det inte lätt att få det att gå ihop. Hade jag en piga som skötte markservicen skulle jag ledigt kunna tillbringa hela dagarna i bloggosfären - jag hinner aldrig skriva om allt jag vill skriva om.
    kram,
    Margaretha

    SvaraRadera