söndag 14 juni 2009

Organiserad – jag?


00
Om det räckte med att skriva listor, skulle jag kunna betrakta mig som superorganiserad. Nu kommer ut-maningen – att göra det som står på listorna!
Jag trodde länge att mina listor i gamla datorn var förlorade – listor med vad vi har för mat kvar i stugan och anteckningar om vad som fattas. Men så som ett under hittade jag den filen i går. Lycka!
Eftersom inga affärer finns på ön måste varenda pinal fraktas ut – och eftersom bilen är liten och vägen upp från båten till stugan är brant så är packningen så bantad som det bara går. Eventuella gäster får ha förning med sig.
Så allt under det att jag lagar mat, packar, tvättar, stryker och planlöst fnattar runt så är tanken den att jag ska göra iordning huset så att hus-sittarna kan komma in i huset och att det finns några röjda stigar som de kan vandra på, mellan kök, sovrum och badrum.

Ända tills i morse trodde jag att jag hade lagt ut gårdagens bilder – men eftersom jag inte hittar det inlägget så hann jag förmodligen aldrig med det. Kanske senare i dag.

2 kommentarer:

  1. Det är alltid lika jobbigt och stressigt innan man kommer iväg. Men sen, ah!

    SvaraRadera
  2. Sista da'n brukar jag alltid undra varför i all världen jag åker hemifrån när jag har det så bra. Men så snart jag är på väg så känns det bra.
    Margaretha

    SvaraRadera