måndag 19 januari 2009

Ännu en dag att lägga till handlingarna


Det är inte så mycket snö som jag befarade men det lär komma mer under natten.
Inte startade bilen i morse heller så det blev till att ringa efter Micke på macken som kom på en gång. Inte heller han kunde starta bilen, vilket naturligtvis hade blivit billigare men nog hade känts lite snopet. Bilen fick följa med till macken där det konstaterades att det var fukt som ställt till det. Nu står den åter i garaget och jag hoppas att jag kommer nedför backen i morgon — maten börjar sina.

Visserligen är min Fiat röd, men det är inte en 500. En så'n hade vi i min barndom, med sufflett. Hela familjen hade skinnluvor och vi såg ut som tre stycken Snoopy när vi for iväg. Jag satt där bak på ett hopfällbart säte. Nå'n stans har jag en bild av min far där han står bredvid Fiaten och det ser ut som han bara ställt ifrån sig ryggsäcken.
0
Önskar att jag kunde berätta att jag gjort någon nytta idag — men det skulle vara en grov lögn. I morgon ska jag göra allt som jag inte gjort på de senaste 25 åren!

5 kommentarer:

  1. Åh, en Fiat 500 hade mina föräldrar innan vi barn kom till världen :)
    Gulliga bilar.

    Hur går det idag med att ta igen 25 år? ;)

    SvaraRadera
  2. Inga problem! Jag har storstädat hela huset - slängt allt som legat i vägen - skrivit 33 mail och 17 brev - vävt ner 3 vävar - stickat färdigt en tröja - betalat alla räkningar - och säkert något mer jag inte minns.
    Tänk om det vore sant......
    Margaretha som har en tendens att överdriva

    SvaraRadera
  3. Ha, fast jag kanske inte ska skratta för jag vet ju hur jäkligt effektiv du kan vara. MEN INTE SKA VARA! Ta det lugnt och sköt om dig!
    kram från Mette

    SvaraRadera
  4. Tack för dagens första stora flin :)

    SvaraRadera
  5. Tack Mette,
    Jag gör inte mycket annat än ta'r det lugnt - och ibland blir jag lite trött på det....
    Christina,
    Ja, det hjälper att skratta!
    Sköt om er båda två!
    Margaretha

    SvaraRadera